Friday, June 02, 2006

Tänk så det kan gå

Det blev inte mycket pluggat igår, omotiverad under dagen och sen bestämde jag mig för att det vore trevligare att se film med Jenni än att studieflykta med div. småsaker. Hon gjorde pannkakor som åts med drottningsylt o glass..mmmm...o sen såg vi Sin City. Linusson hade köpt 3 liter mjölk och orkade inte ta med sig en liter hem så jag fick en gratis mjölk, en ekonomisk avslutning på en väldigt trevlig kväll, hoppas hon gör pannkakor fler gånger :)

För några dagar sedan kom jag på att jag nog tycker det är sexigare med en snygg tjej i snygga underkläder(trosor+bh) än samma tjej naken, detta kändes lite underligt så jag bestämde mig för att fråga lite folk om de tycker samma sak och det verkar så. Alla tjejer har sagt att de föredrar en snygg kille i kalsonger framför samma kille naken och de flesta killar har samma åsikt som jag, var lite överaskande faktiskt.

Har köpt en router med trådlöst nät nu så jag kan dumpa en av kablarna till min dator. Den har även stöd för att koppla in en usb-disk så jag kan skippa en till kabel, väldigt trevligt. Nu måste jag bara komma på ett sätt att komma åt högtalarna så har jag nästan bara elkabeln kvar, och den tror jag inte att jag blir av med i första taget.

Näst sista tentan idag, programutvecklingsmetodikteori(långa ord är underskattade). Dagen sista tentan är över hägrar som en dröm långt borta vid horisonten, på onsdag. Så ofantligt pluggtrött att jag knappt tror det är sant men är bara att bita ihop, inte många dagar kvar nu. Hade en otrevlig mardröm inatt, drömde att de tentor jag redan skrivit båda blev inte godkända, kanske ska tas som ett tecken på att ett sommarlov inte vore helt fel.

Ikväll är det Sommar-x. Är en förfest för alla som arrangerat aktiviteter på kårallen vid 15 så får väl se när jag dyker upp där, tentan börjar 14. Håller tummarna för att någon i CC med biljett ska däcka så jag kommer in på sommar-x.

Tittade på dn.se nyss, första efterverkningarna av tillslaget mot TPB har satt igång. Antipiratbyrån blev deface:ad igår(man tycker ju att de borde lärt sig efter två tidigare gånger men tydligen inte). Centern har tydligen KU-anmält justitieminstern. Jag tycker det är helt rätt, bra att de även ska granska tillslaget, ska de göra ett tillslag kan de väl ändå göra det rätt. Och om det här(dn.se , svd.se) stämmer så är det riktigt illa, USA ska hålla sina långa labbar borta från svenska polisens arbete, blir jag faktiskt sur. Om svensk polis bestämmer sig för att slå till så kan de göra det, men det ska inte vara för att en branchorganisation i USA via USAs myndigheter påverkar svenska polisen att göra det. Spelet är igång...

1 comment:

Anders said...

Jag måste direkt säga att jag håller med de killar du frågat: Jag ser hellre en snygg kille i kalsonger än att se samma kille helt naken. Helst lite mer kläder än så också kanske, men det var ju inte ett alternativ.

Skämt åsido, visst är det så. Mycket roligare att lämna lite åt fantasin!