Thursday, June 29, 2006

Dagarna går

Snart är tredje arbetsveckan över, tiden har gått ganska fort ändå. Kommer bli skönt när sista veckan är över. Lyckas fortfarande inte sova tillräckligt men nu är det bara en dag kvar till helgen, då hoppas jag kunna sova ikapp en aning.

Igår var det middag med Jenni, hon hade gjort en variant av grekisk sallad med tandoorikyckling och vitlöksbröd, riktigt mumsigt och trevligt att bara snacka skit med någon ett par timmar, borde man egentligen göra oftare. Kommer dock bli knepigt att komma på något lika gott nästa gång men det ska nog ordna sig. Såg första avsnittet av Rome, Jenni var lite skeptisk så får väl se om hon vill se fler av den, annars funderar på att se om den själv...vi får se.

Läste ut en bok igår, Exultant, ganska underlig bok men jag gillade den. Stephen Baxter som skrivit den och jag rekommenderar den till de som gillar SF. Stephen Baxter har förmågan att skriva trovärdigt trots att det är så absurda tidsrymder, t.ex. Evolution som behandlar däggdjurens hela historia på jorden, intressant och lite udda läsning.
Började på Gods of War och hittils har den inte varit lika bra som de tidigare böckerna men den börjar komma igång, hoppas uppgången håller i sig, då kommer den säkert vara lika bra som de tre andra böckerna.

Helgen hoppas jag blir lugn, just nu är planen diska, städa, frisbee, nollebok samt sova.

No comments: