Tuesday, June 13, 2006

Första dagen avklarad

Det var första dagen på jobbet igår och det var en väldigt oproduktiv dag, mer än jag räknat med. Iosfs visste jag inte riktigt vad jag hade att vänta mig men det här var nog lite mindre oavsett. Kom dit vid strax efter åtta, oartigt att vara senare än alla andra första dagen på jobbet tänkte jag, men det var inte en kotte där. De första började ramla in runt nio-snåret, min handledare som jag behövde prata med innan jag kunde sätta igång kom vid tolv-halv ett. Sen var det en massa problem med att få igång utvecklingsmiljön och programmet jag ska utöka, blev inte klart igår så det ska jag pyssla med när jag drar till jobbet.

Efter jobbet var det CQ möte som inte var speciellt effektivt, sen var planen att bada lite i poolen men när jag kom hem var jag trött så det blev inget badande, käkade en banan och somnade. Brukar bli så när jag upplever något nytt, behöver sova för att behandla saker och få lite ordning dä inne.

1 comment:

Anders said...

Jag tycker det låter som en ganska typisk första dag. Vanligtvis tar det minst två dagar innan man fått så mycket på plats att man kan göra något som räknas som jobb. Vi får väl se hur min andra dag ser ut, men vi har nog fått de flesta programmen på plats iaf. ;)

Lycka till på Andra Dagen!