Monday, July 31, 2006

Öskoj med CQ

Varit ute i skärgården med CQ i helgen, toktrevligt och riktigt lyckat.

Fredag: Jobbade som vanligt, sista dagen så blev en del avslutande, säga hejdå till kollegor och så. Planen var att de skulle hämta mig vid halv fyra-fyra men blev försenade och kom förbi vid tjugo i fem istället. Sen höll Linus på o svälta ihjäl och en avliden chaufför innebär ju vissa problem inom omlokaliseringsområdet så vi körde till Tornby och han och Simon käkade. Sen bar det av mot civilisationens utkanter med vägskyltar som "Kullen", "Butiken på landet" och "Blommor".

Fredag
När vi kom efter en del om och men, Markus mindes inte riktigt vägen men vi lyckades köra rätt iaf, så tuffade vi ut med båt till Martins ställe och började laga mat, hamburgare. På kvällen blev det bastu och bad i några omgångar och sen öl och skitsnack till fyra-snåret med lite kvällsmat, hamburgare.

Lördag
Kvart över sex vaknade jag av total brist på både kyla och syre i rummet så jag gav upp försöken att somna om efter ungefär 30 sekunder och gick ner och badade lite och vilade ute på en flotte till åtta-nio när resten av huset verkade vakna. Sen blev det frukost, hamburgare, en hel del degande och sen tog vi bilder på oss i stassar, tog ungefär 3 sekunder innan man var blöt av svett så när det var klart blev det bad. Sen åkte vi ut till en klippa och tog fler bilder på oss i stass så man blev lika varm igen, sen badade några men jag hade ingen direkt lust så satt o tog det lugnt. När vi kom tillbaks blev det en hel del degande, slog Joel hårt i vändtia, ha! ;) och lunch, hamburgare, mer degande, lite bad och sen försvann bara tiden. Middagen, hamburgare, avbröts av att himlen öppnade sig och det vräkte ner. Operation rädda-vattenkänsliga-saker genomfördes under en lagom mängd kaos och panik och kvällen fortsatte inomhus med nattmat, hamburgare. Under dagen hade tjejerna varit ute och rott ett bra tag, female bonding på hög nivå, så när 12 eller så när de gick och lade sig så vi killar satt o körde jag har aldrig... och snackade till fem-snåret, kunde ju inte vara sämre ;) Man fick veta lite...intressanta...saker men tystnadsplikt är tystnadsplikt :P

Söndagen
Vaknade vid tolv och tog ett morgondopp följt av frukost, hamburgare, och lite degande tills det var dags att ta bilder till straffregget, de blev...intressanta :) Ute o paddlade en del, mer degande och mer hamburgare och sen vid sju på kvällen var det dags att packa och städa efter en otroligt trevlig helg. Efter en del åbäken kom vi hem till Linköping igen nån gång runt elva och efter lite pill med fadderbok och ansökan för alkoholtillstånd så somnade jag in mer avslappnad än jag varit på väldigt länge.
Tack ni som var med, hoppas ni hade det lika trevligt som jag hade det :)

Nu ska jag packa upp, tvätta och packa ner igen, imorgon bär det av till Tyskland och Wacken Open Air med annat trevligt folk. Tillbaks igen om en vecka och då drar CQ-arbetet igång igen på allvar.

Det borde vara olagligt för mygg att bita folk på fötterna. Resten av kroppen är det bara att inte klia på, men fötterna så kliar ju skorna åt en vare sig man vill inte eller, fullkomligt värdelöst.

No comments: