Friday, July 07, 2006

Asterix

Som inbitet Asterixfan har man ju inte undgått det faktum att en ny tecknad film är på gång, den har haft premiär i Frankrike och har premiär här i Augusti. I och med att det inte Disney inblandat så har jag oroat mig en hel del för dubbningen, mina erfarenheter av svenska icke-disney dubbningar har varit...varierande. Men nu har en trailer släppts och det ser riktigt bra ut. Visst det är spår av animering men jag tycker de lyckats hålla stilen helt okej ändå och dubbningen är helt klart godkänd.

Vem hänger med och ser den på bio?

2 comments:

bluerain said...

Jag vill, jag vill!

Hehe, utökade ju min DVD-filmsamling för ett par veckor sedan; jag hade totalt 2 filmer och nu har jag 7! 5 st nya Asterix-filmer köpte jag!

*tittar på trailern* Sms-referenser och pampig musik á la <insert your favorite adventure movie of the last decade>... Men mycket verkar vara sig likt! "Dom är inte kloka, dom där vikingarna!" Självklart blir det biobesök i augusti!

dathui said...

Lite moderniseringar tycker jag de kan försöka sig på, har jag inte direkt något emot så länge kärnan är samma och det verkar den ju vara.