Wednesday, November 22, 2006

Lite ljusare

Känns som att någonting kommer brista snart inombords... Men det är inte fullt lika bäcksvart som igår iaf.

- Min del av pum:en blev halvfärdig, nästan helfärdig faktiskt, idag. Vi fick igång den andra halvan så att han kan arbeta på den, jag tror vi kan hinna. Delphi är dock ett jäkla härke, gillar varken språket eller IDE:n.
- Ska fixa ett skelett till en draft av rapporten i AI-Pn så att åsa har något att jobba med hos mormor.
- Komplettera speldesignuppgifterna och skriva på artikeln om Myt. Borde ordna ett till speltest och sen får den vara klar.
- Labba kompilatorkonstruktion. Det visade sig att min labbpartner hade gjort labb 2 så vi ligger nästan i fas istället för en labb efter som jag trodde. Nu fick vi iosfs inget gjort under labben så vi ligger en labb efter iaf men det känns inte lika illa.
- Utkast till en sak i spexet, detta är nåt jag faktiskt ser fram emot att göra. Ångrar inte att jag gick med där, riktigt trevligt folk och kul att göra något annat än plugg.

dvs en massa att göra varav hälften skulle varit klart helst igår.

Middag med Moa igår, trevligt och avslappnande, var precis vad som behövdes. Världen kändes inte fullt lika överjävlig på hemvägen.

Helst av allt vill jag mest krypa ihop i en liten boll och sova till jullovet, men man får lite perspektiv på saker och ting när man läser Innies blogg, hon har det betydligt mycket värre än mig, så dags för mig att sluta gnälla och bita ihop.

2 comments:

Anonymous said...

Lite ljusare
Känns som att någonting kommer brista snart inombords... Men det är inte fullt lika bäcksvart som igår iaf.

Headlinen är falsk marknadsföring... Är det ett ord eller? Orkar inte fundera. Har ont i halsen. Man ska känna att man lever??

dathui said...

Det var bättre, alltså lite ljusare. Sen att det inte var bra är en annan sak.

Man ska känna att man lever, vad är annars meningen med att leva?