Friday, November 17, 2006

Bloggar och slutna cirklar

När jag får adressen till en ny blogg till någon man känner så brukar jag läsa en bunt inlägg om jag har tid, kul att se vad de skriver om och vad de brukar ha för stil, och man får en ny chans att fundera på vilka som egentligen handlar om en själv. Vissa skriver ut namnen, vissa skriver ut första bokstaven och andra skriver inte ut något namn alls så man kan sitta och klura lite om man har en stund över.

Vissa inlägg vill man väldigt gärna veta om de handlar om en själv men det känns fel att fråga rakt ut på grund av diverse anledningar, och om man fick svar skulle känslan försvinna, ovisshet kan vara bra ibland, men ibland blir man knäpp på det. Vill inte övertolka som hänt alltför många gånger förr, man får förhoppningar och sen en rejäl krashlandning så är det bara plocka ihop bitarna igen. Tar en dag i taget och ser vad som händer, det här med förhoppningar är nästan bara problem men ibland är det så trevligt att dagdrömma sig bort om vad som skulle kunna vara, gäller bara att ta kål på förhoppningarna innan de växer.

Begravde morfar igår. En av mormors gamla dagbarn som hängt kvar vid släkten var där och hade med sig sin imorgon 5 veckor gamla bebis. Kändes rätt bra, cirkeln är sluten, livet börjar om.

No comments: