Sunday, November 19, 2006

Legotrippen, öl och depp

Igår var det legotrippen, denna gång som patet. Började med att som CQ vara domare i tävlingen, satt ute på ena kanten så det var rätt segt för det mesta men det var okej. Sedan började det roliga, först ut i ordningen var patetbastun. Vi var väl en 10 pers eller så som bastade, går inte in så mycket mer i den lilla bastun, och drack lite. Jag prövade att dricka lite cider och när jag inte deppade ihop så drack jag ur flaskan helt och sen en till. Dittills var det lugnt, sen bad jag de byta ut två av ölen(man fick fyra på sittningen) mot Loka, kändes onödigt att riskera något mer än nödvändigt men var sugen på öl igen. De fyra flaskorna var alldeles lagom för kvällen, drack lite vatten och läsk senare men hade riktigt kul utan att vara speciellt full, dansade en del och snackade en massa skit med folk jag sprang in i lite här och där under kvällen. Sprang även in i en gammal patet jag snackade med på svartan, var kul, försökte få honom att komma på julsittningen men det gick inte så bra, men glömd skulle han på iaf.

Snackade med Richard och Jonas i kollektiv 124 om att anordna en sittning med C och AT(arbetsterapeuterna) för att AT är nästan bara tjejer, Rikard är ensam kille i sin klass...vissa har det bra ;) Jag är bara lite orolig för bristande intresse, senast 04 försökte CC anordna en julsittning med C och PA som fick ställas in pga bristande intresse från båda sektionerna. I år blir det julsittning för C igen, håller tummarna för att det blir lika bra som förra året(Jenni gjorde ett hästjobb, var en riktigt trevlig kväll), jag tvivlar men man kan ju hoppas iaf. Får se vad CC säger när de vaknar imorgon.

Höstdepressionerna verkar vara på gång nu hos folk, trist att se. Jag kan iaf bara gå uppåt, alltid nåt. Tror det värsta är över nu, han vilar, kan dricka iaf några öl utan att deppa ihop totalt och mår i allmänhet ganska okej faktiskt, betydligt bättre än det varit.

1 comment:

jonas said...

Jag avsäger mig allt ansvar för saker jag sagt under påverkan av alkohol! Kanske man ska börja med din taktik...