Wednesday, February 14, 2007

Spex

Några dagar sedan sist...
Torsdag: kravall, småseg början och slut men riktigt kul mitt.
Fredag: labba kombopt följt av genrep som gick rätt bra. Några små missar men inget allvarligt och sedan genrepsmacka hemma hos directeunten lindahl, riktigt trevligt.
Lördag: på forum hela dagen, premiär vid 18 och sedan sittning som höll på till 3 följt av pardans, riktigt kul. Inte dansat pardans på år och dar...sen typ balen i högstadiet och det räknas nog inte ens. Skoj var det, skojskoj.
Söndag: lite sliten, 12h sömn på tre nätter är inte optimalt, när jag åkte hem ett varv för att träffa släkten. Trevligt att träffa dem, var ett tag sedan jag träffade en del av dem.
Måndag: inget speciellt. åkte hit igen. tvättade.
Tisdag: föreställning, gick rätt bra. Ett par rätt roliga missar under föreställningen livade upp det lite, och sedan när ridån skulle igen för sista gången och gästerna skulle ut så fastnade först båda sidor, sedan bara ena sidan, sedan gick den igen. Fick man stå och le en stund extra. Inspicienten fick lite smisk sen.

Imorgon är det föreställning igen. Alla hjärtans dag så lär vara en del folk där, eller hoppas iaf.

Ingen bra kväll sedan spexet tog slut. Humdidum...tänk om jag vore en stabil person, stabil person, stabil person...humdidum.

No comments: