Thursday, October 19, 2006

så fel

Människor kan göra så fel på så många olika sätt, t.ex. så här, nu kan jag iosfs inte bevisa att han inte har direktkontakt med gud men under historiens gång har mycket hemskheter gjorts av folk som ansett sig ha direktkontakt med gud. Oroande utveckling det här.
Om de nu tvugnet ska ha ihjäl folk så kan de väl ändå göra det på humant sätt och inte genom stening. Att koranen säger att de ska dö kan man inte göra något åt, men just genom stening är förhoppningsvis inte specifierat.

Det verkar vara nån form av upprustning mellan vissa västmakter på ena sidan och islamiska grupperingar på andra. Men o andra sidan har upp- och nedrustningar hållit på så länge mänskligheten kommunicerat så kanske inte är nåt att oroa sig över men jag vet inte...vi får se vad framtiden bär med sig.

Situationen i ryssland blir inte direkt ljusare för var dag heller. En regimkritisk journalist blev mördad, NGOs får det allt jävligare. Börjar undra om det bara är en tidsfråga innan Putin får sitta på livstid och FSB(ryska säkerhetstjänsten) börjar få mer politiskt motiverade uppdrag.

Bush har slagit till igen, ännu en rättighet som försvunnit från några utvalda amerikaner. Lite nyhetskällor: Al-Jazeera, BBC, CNN. Undrar hur mycket han hinner med innan nästa val, i min mening en klart oroande utveckling.

Är inte bara ute i världen som saker går snett, Sverigedemokraterna gör framsteg och intar nu även nämndemänsplatser. När ett främlingsfientligt parti höll på att få en mängd platser i frankrikes riksdag eller vad de kallar den på grund av lågt valdeltagande så drog fransmännen ut i hoper och röstade på andra partier, med följden att partiet inte fick speciellt många platser alls trots allt. Samma sak verkar inte hänt i Sverige, och vad som också oroar är att de fick 14%, om jag minns rätt, i valet för unga. De kan väl lika gärna ta steget fullt ut och rösta på NSF...

Ett annat generalfel som jag anser vara värdigt ett nackskott per person, vem *** * ****** godkände ett sånt här spel? Lättklädda tjejer är en sak, men de där är fan barn. Okej visst är det bättre att pedofilerna sitter hemma vid sin wii än går ut och trakaserar småbarn men...nae, bara så fel. Har de inga som helst gränser?

Ska gnälla lite om nordkorea en annan gång...

1 comment:

Innie said...

halloj!
ser att du kommenterat lite i min blogg, men jag kan inte för mitt liv lista ut vem du är! känner jag dej? ha det gott!
// innie