Wednesday, June 06, 2007

Lugn

Tja, efter en massa om, en hel hög med men så överlevde jag förra veckan. FoA-tentan kan ha gått om examinatorn är snäll, java-projektet blev godkänt, logiktentan är inlämnad, manusprovet blev grovt nedprioriterat och fick bara 2h så de vill inte ha mig i år, blir pr-gruppen igen men det känns rätt bra, var skoj förra året. När man har hållit ett tempo på ungefär 250% en hel vecka så känns det jäkligt lugnt att bara jobba heltid, nästan semester. Lediga kvällar, väldigt härligt. Är dock bara 2½ vecka jobb kvar, känns jättekort. tiden flyger iväg, känns det likadant även då lär jag sakna det nere i Frankrike.

En annan effekt av att hålla sådant tempo är att man inte hinner fundera så mycket på saker o ting, man skjuter allt sådant på framtiden eller ignorerar det helt, ganska bekvämt för stunden men rätt trist. När jag lägger mig på kvällen så känns det inte som att något egentligen har berört en på hela dagen, är bara ett lugn inombords. Ganska tråkigt när man är van vid hur jag brukar ha det annars, får ta o kära ner mig i nån igen. Verkar inte som att indienflickan kommer höra av sig, ptja, trist men hela världen rämnar inte, nu heller. världen rämnar väldigt sällan, finns väl vissa fördelar med att bli världsvan, cynsik o bitter ;)

1 comment:

harish sharma said...


Nu återstår en del byrokratiskt jobb med studieuppehåll och sådant men det ska jag ta tag i när jag kommer tillbaks till link om typ 4-5 veckor.
vumoo