Wednesday, December 13, 2006

Luciafest

Igår var det luciafest, riktigt trevlig fest som var ganska annorlunda mot en kravall. Liveband har iosfs en del kravaller men harikiri(aka kareoke till liveband) är det mer ont om. Hoppades på att sjunga o helga natt på scen men det blev inte av så c-arna stämde upp för kung och fosterland på dansgolvet och det verkade som att en del annat folk hjälpte till, var skoj :)

Gröten var aningen lös och skinkmackan lite torr men gott var det, speciellt då man inte ätit något på tio timmar. Har hittat ett nytt lunchställe på liu, pastavagnen vid idrottshallen. Riktigt god mat för billigare än grillen/matsalen och man blir mätt till skillnad från en joch.

Var skoj med dans runt granen, weeee, åka bartaxi och allmänt flumma runt lite med spexfolk. Trevligt med nya umgängeskretsar med nytt folk i, all ära till care men vi är inte så många :). Träffade på Clacke också som var hemma från tyskland, hade med sig en kompis från Hong Kong som såg lite chockad ut då och då under dansen runt granen, men hon verkade ha kul :) Hann inte prata så mycket med honom men han verkade trivas nere i tyskland, sista tentorna i februari(galna tyskar...) så börjar han här igen i höst. Var ett fint luciatåg också med helt okej sång, betydligt bättre än jag hade åstadkommit ;) och sen stuvades det om till nåt som mer liknade en normal kravall vilket var lite tråkigt, tyckte de kunde haft kvar flumgrejerna ett tag till. Blåset körde en rikigt härlig sammanfattning av kalle ankas jul, deras balett är ganska charmig, sådär lite lagom inövade rörelser så det är alltid minst en som är, ibland ganska gravt, ur sync med resten.

Blev dock en ganska kort kväll, var rätt sliten och när jag såg åsa knata hemmåt vid halv två-snåret hakade jag på, trevligare att ha nån att gå med. Klart lyckad kväll, ångrar att jag inte hakade på förra året men hade riktigt trevligt ikväll :)

Jäkla stångis att inte kunna ha på elementen ordentligt...småkyligt här *brr*

No comments: