Tuesday, May 26, 2009

Det är över

Så var det över. SOF 2009 är slut sedan drygt en vecka, rapporten är inlämnad och postern visad.

SOF 2009
StudentOrkesterFestivalen gick av stapeln förra veckan. Första konserten var torsdag(14 maj) morgon. Ett pensionärshem, vi är fortf lite konfunderade över om de egentligen tänkt till, förväntade oss att få löständer kastade efter oss men de gillade tydligen oss så det var rätt kul. Vi censurerade uppvisningen lite, ville inte riskera att någon faktiskt kunde ryska.

SOF går från onsdag till lördag. Onsdagen går i Norrköping så den brukar man skippa, men sedan är det fullt ös. Går man på sof som vanlig student är det slitigt, sena kvällar och mycket att dricka, har gjort det två år. Går man på sof som orkester, som jag gjorde i år, är det ännu värre. De lägger in tidiga morgonkonserter så att man får sena kvällar, mycket dricka, och alldeles för lite sömn. Tror jag snittade sådär 4-5h per natt. Men det var sjukt kul :) Ett år som vanligt student, ett år som byggare och ett år som orkester. Nu har jag gjort sof.

IT-projektledning
Under våren så har jag läst en kurs i IT-projektledning och där skulle man göra ett grupparbete som resulterade i en rapport och en poster. Vi skrev om "Kulturbaserade risker i distribuerade grupper" och det blev ett rätt intressant arbete. Något jag faktiskt kommer ta med mig till framtiden :) Vi skulle som sagt även göra en poster och ställa ut.

Alla grupper satte upp sina affischer i en föreläsningssal, sedan gick alla runt och betygsatte de andra gruppernas affischer och lyssnade på presentationer av vad de grupperna jobbat med. Min grupps affisch kom på delad förstaplats. Ganska överaskande med tanke på att vi gjorde den på typ 1-2 timmar, men kul ändå :)

Temasläpp
Igår hade fadderiet temasläpp (vi avslöjar vilket tema vi valt). Vi har sytt o slitigt och jag vill inte se en symaskin mer i år. Men gycklen blev bra och verkade uppskattas varmt av publiken så det var kul. Vi kommer bli så sjukt coola, vi har lite kvar att sy men mycket är gjort nu.

Förhoppningsvis kommer bilder om några dagar :)

Ledig dag
Så idag tar jag en ledig dag. Efter att ha slitit hund i två-tre veckor så anser jag att jag förtjänar det, troligen mer än så men imorgon är det dags att börja med tentaplugget. Problemet med att slita så länge är att man buffrar upp en massa skrot som kroppen inte tar hand om, kände halsen börja strejka redan på hemvägen igår. Men förhoppningsvis blir det ingen totalkollaps, det har jag inte tid med.

No comments: