Sunday, March 29, 2009

Uppdatering

Nu var det ett ganska bra tag sedan jag skrev här, har inte haft lust/tid/ork i olika kombinationer men kände det var dags ikväll.

Så vad är det som händer i mitt liv numera?

Klättring
Jag klättrar en hel del numera, 2-3 ggr i veckan när jag har tid. Det är förbaskat kul och jag bröjar faktiskt klara lite olika saker. Har börjat lära känna lite folk som hänger där också vilket gör det ännu roligare så det är lite av min nya drog. Rev dock upp höger pekfinger hyfsat sist så nu har jag vilat sedan i onsdags, funderar på att vila en halv vecka till eller så så det hinner läka ordentligt innan jag ger mig upp igen. Fått rekommendationer om att arméns hudsalva ska snabba upp läkning ordentligt, ska ge den en chans.

Det blir lite yoga när jag hinner också fast det är inte alls lika ofta som jag skulle vilja. Om vädret kunde bestämma sig nån gång och sluta variera mellan 10 plusgrader och total snöstorm så marken kan torka(jogga i lervälling blir gammalt rätt fort) och jag kan ge mig ut och jogga igen vore det mycket uppskattat också.

Ekonomiska förändringar
Nu i vintras kände jag mig för första gången faktiskt fattig. Jag fick några stora utgiftsposter inom en kort tidsperiod och fick en mindre kris men det har löst sig genom en del pusslande så nu ser det inte fullt lika panikartat.

Perspektivskifte
Det var sedvanlig kravall i torsdags och jag insåg att det gav mig mer att klättra med kul folk är ränna runt på en kravall och dricka öl. Javisst det är kul att träffa folk man knappt träffar annars men när man rännt runnt och hittat alla som tagit sig dit så ger det inte mycket mer. Funderar på om jag skulle pröva att vara nykterist ett tag, får se, tror inte det. Öl är gott :)

Skola
Nu under våren läser jag mina sista kurser, jag tog tentan som var senast vilket var otroligt skönt. Det har varit två kurser jag verkligen oroat mig över, den första gick i början av våren och den är nu avklarad så nu är det bara två kurser och en labb, utöver exjobbet, kvar tills jag har min examen. Den ena kursen är it-projektledning och verkar faktiskt rätt intressant, den andra är envariabelanalys 2 och är en kurs jag vill kunna och sedan glömma.

Exjobbsjakten går så sakteliga framåt. Jag ska på möte med ett företag på tisdag, ska ringa ett annat företag imorgon. Det är många nej just nu men i värsta fall kan jag antagligen hitta något på IDA.

Närmaste framtiden
Det blir en del den närmaste tiden. Jag har en del jobb att göra, två kurser att sköta. SOF närmar sig med stormsteg och jag borde öva med kören då vi kommer sjunga en hel del under festivalen. På samma gång så har jag fadderiet som dragit igång på allvar nu och det ena av veckans två möten krockar med körens rep. Det är mycket pusslande för att få tiden att gå ihop nu när man lägger till träffa kul folk också. Jag tänkte att det skulle bli en lugn vår men i min sedvanliga stil så har jag lyckas samla på mig saker en och en som sammanlagt blir en jäkla massa att göra. Idag har jag ränt runt mellan 13-21 i olika möten o skolarbete.

Övrigt
Jag gick med i det holgerspexet i fredags, jag tror det kommer bli skoj :) Det var glömd i fredags, mitt femte glömd om man räknar med året jag var cc-pryo, så när åsa o jojje frågade om jag ville med till holgerpubb istället för att vara kvar på glömd så sa ja och det var helt rätt drag :) Det blev en förbaskat kul kväll till slut, hade inte så höga förhoppningar på glömd.

Återkommer antagligen om en månad till eller så. Tills dess.

No comments: