Wednesday, September 13, 2006

Städning

Har försökt att städa lite i lägenheten, börjar bli dags att röja upp efter nollep, och det ser inte längre ut som ett bombnedslag. Diska av allt tog några timmar men sen är det bara en massa småkrafs överallt som inte är där det ska, och en del nytt småkrafs som man måste hitta platser för och som man kommer tappa bort när man väl behöver det igen. När veckan är slut kanske det ser t.om. drägligt ut här hemma, vore trevligt.

Jag tycker det är kul att träffa nytt folk, lära känna nya människor brukar innebära att se på saker ur ett lite annorlunda perspektiv än man är van vid. När jag lär känna någon helt ny så brukar jag lära känna lite mer om mig själv, vissa saker kanske man funderar på att göra något åt medan andra saker kan man vara stolt över.
Alla människor är de vi är på grund av våra bra och dåliga sidor, hur annorlunda vore vi om vi försökte göra något åt våra dåliga sidor? Man skulle ju vara en annan person, frågan är hur de bra sidorna skulle påverkas av att de dåliga undertrycks för påverkas kommer det göra. Kommer de bra sidorna växa, bli för stora och börja uppfattas som dåliga sidor av fler och fler?

No comments: